Dripper The Factory: Packaging

Ambalajul unui produs este primul contact pe care consumatorul îl are înainte de face alegerea de achiziție. Din acest motiv, este extrem de important ca ambalajul produsului să aibă un design atractiv, care să iasă în evidență în marea de produse similare din nișa ta, iar acest lucru se poate realiza cel mai bine printr-un packaging care să atragă atenția consumatorului.

Packagingul reprezintă atât forma, mărimea și materialul din care este realizat ambalajul, cât și designul etichetei: culorile, mesajele cheie, ingredientele și informațiile de contact.

Design de ambalaj pentru cafea de origine

Echipa Globencer a creat ambalajele pentru noul brand Dripper The Factory, un concept de prăjitorie de cafea open space, care are misiunea de a educa iubitorii și amatorii de cafea cu privire la cafeaua de specialitate, prăjită corect, fără pierderea aromei.

Cafeaua de origine a câștigat tot mai mult încrederea consumatorilor de cafea în întreaga lume, iar Oradea a reușit să prindă gustul ușor acrișor al cafelei de specialitate. Cu o piață locală bine dezvoltată a cafelei de origine, Dripper The Factory și-a dorit să se diferențieze prin crearea unei prăjitorii de cafea deschise într-un spațiu menit să devină un hub de degustare și învățare a artei cafelei de specialitate.

Cafea prăjită și împachetată, în Oradea

Sortimentele Dripper The Factory sunt ambalate în pungi speciale, cu găuri de aerisire care permit păstrarea boabelor și cafelei măcinate în condiții optime pentru consum.

Designul ambalajelor a fost inspirat de frunzele și fructele arborelui de cafea reprezentat pe sortimentele ale căror boabe de cafea provin din Brazilia, Ethiopia, Costa Rica, Rwanda și Gutemala, fiecare sortiment având o culoare distinctă.

Oradea House Blend

Inspirat de istoria Art Nouveau a orașului, sortimentul Oradea House Blend reprezintă o combinație unică de boabe de cafea de specialitate atent selectare, prăjite și măcinate. 

Pentru ambalajul ce conține cafeaua House Blend, am creat o ilustrație grafică care cuprinde elemente și imagini arhitecturale ale străzii Vasile Alecsandri, inclusiv clădirea de la numărul 9 care adăpostește prima cafenea The Dripper deschisă în Oradea în 2017.

Accesează serviciile noastre!