MARKEDOR

AN ONLINE, GLOBAL PLATFORM

Client

Markedor

Sector

E-commerce

Servicii

Naming
Brand Strategy
Brand Design
Visual Identity
Web Design

An

2020

Overview

Pandemia de coronavirus a condus la anularea multor expoziții și evenimente dedicate producătorilor, furnizorilor și cumpărătorilor. Nevoia de conectare a cererii cu oferta a condus la ideea unei soluții oferită de o platformă digitală, globală care să ofere cadrul ideal pentru ca toți furnizorii și cumpărătorii, selectați după principii clare și înscriși pe platformă, să se conecteze, într-un singur loc, rapid și ușor de accesat din confortul propriului birou. Așa a apărut Markedor.

Markedor este o platformă digitală, globală, care are scopul de a conecta cât mai repede și mai ușor furnizori de încredere cu cumpărători serioși. Un motor de căutare complex, care are la dispoziție o bază de dată curatoriată în care sunt înscriși furnizori verificați, de top, din industria de food și non-food.

Markets & merchants

Inspirați de alăturarea a două cuvinte care reprezintă comerțul, în două limbi engleză și portugheză pentru a reflecta impactul global al aceste platforme market (en) + mercador (pt) am creat: Markedor.

Connecting businesses from everywhere, anywhere.

Taglineul care cuprinde esența brandului Markedor. Contextul global, criza generată de pandemie și progresul tehnologiei a oferit cadrul ideal în care ideea unei platforme globale, care să conecteze furnizori și cumpărători din întreaga lume, să fie posibilă cu adevărat.

Credibility & reliability

O identitate vizuală modernă, cu un logotip personalizat care transmite încredere și siguranță acompaniat de culorile principale Link Orange și Cable Black.

Web strategy & design

Markedor este platforma viitorului pentru relațiile comerciale dintre furnizori, producători, distribuitori și clienți finali. Am pornit de la necesitatea unui UX intuitiv, ușor de utilizat de oricine din confortul propriului birou sau chiar de acasă.