PIAȚA9

TALENTED PEOPLE, INCREDIBLE FOOD

Client

Piața9

Sector

HORECA

Servicii

Employer Branding Strategy

Employer Branding Manual

Film Creative Concept

An

2019

Curaj, pasiune, inovație

Succesul Piața9 are la bază creativitatea, calitatea, inovația permanentă și surprinderea clienților cu noutăți și bunătăți în fiecare zi. Pentru ca misiunea Piața9 să fie îndeplinită a fost nevoie de atragerea în echipă de oameni talentați, creativi și muncitori, dornici să se auto-depășească.

Împreună cu fondatorii Piața9 –  Anca & Daniel Galea am creat strategia de Employer Branding Piața9. O strategie pe termen scurt, mediu și lung prin care să atragă și să rețină cei mai potriviți și talentați oameni care să ducă Piața9 la următorul nivel. 

Următorul nivel nu a întârziat să apară. Cu toate că la scurt timp după crearea și implementarea strategiei de employer branding – în 2020 o criză globală a lovit din plin sectorul HORECA – Piața9 a fost pregătită să își protejeze echipa, chiar să o crească și să o dezvolte odată cu extinderea spațiului.

Un film cu și pentru oameni talentați

Rezultatul final al procesului de employer branding reprezintă un video de 30 minute în care fondatorii împărtășesc povestea lor, iar membrii echipei împărtășesc motivațiile care au stat la alegerea unei cariere alături de Piața9.

Filmul a fost prezentat protagoniștilor și familiilor lor la Cinema Palace Oradea.