Termeni și condiții

Designul și conținutul Site-ului www.globencer.ro aparțin în exclusivitate companiei GLOBENCER SRL și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. GLOBENCER SRL are sediul social în Oradea, Str. Sucevei nr. 4A, bl. Prima, jud. Bihor și este înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului cu numărul J05/648/2018, având CUI RO 39054634.

DEFINIȚII

Termenii “site”, ”website”, “acest site”, ”website-ul” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul www.globencer.ro.

”Vizitator/utilizator” – orice persoană care accesează site-ul www.globencer.ro, indiferent de motiv.

”Browser”=motor de căutare.

Prin „conținut” înțelegem:

– toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

– conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către GLOBENCER SRL prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

– informații legate de produsele, evenimentele, noutățile, ofertele speciale, serviciile și/sau tarifele practicate de GLOBENCER SRL într-o anumită perioadă.

Formular de comunicare – solicitare – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între GLOBENCER SRL și client, prin care acesta transmite companiei GLOBENCER SRL intenția sa de a achiziționa servicii sau a primi informări prin intermediul Site-ului www.globencer.ro.

Date personale – informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. A se vedea Politica de confidențialitate disponibilă aici.

ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR”

Înainte de-a continua navigarea în Site-ul www.globencer.ro vă rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc site-ul www.globencer.ro. Accesarea Site-ului presupune acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.

GLOBENCER SRL își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul Site-ului. Folosirea în continuare a Site-ului de către utilizator / vizitator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

CONȚINUTUL SITE-ULUI

Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site sau în aplicația mobilă, sunt proprietatea exclusivă a companiei GLOBENCER SRL, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe parți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

GLOBENCER SRL își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe site-ul www.globencer.ro.

GLOBENCER SRL îți rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

COPYRIGHT

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul Site-ului www.globencer.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web și alte date – este proprietatea GLOBENCER SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor.

Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul GLOBENCER SRL, a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

ACCES

  1. Accesul în Site-ul www.globencer.ro este liber și nu necesită configurarea unui utilizator;
  2. Utilizarea formularului de contact – necesită furnizarea de date cu caracter personal; a se consulta Politica de confidențialitate disponibilă pe site.

LEGĂTURI

Site-ul www.globencer.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri www sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

GLOBENCER SRL nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

O parte din conținutul Site-ului www.globencer.ro, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, GLOBENCER SRL nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsa de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

Imaginile prezentate atât pe site-ul www.globencer.ro au rol exemplificativ, iar produsele și/sau serviciile efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site, în orice mod.

GLOBENCER SRL nu își asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele promovate, în schimb, îți asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile sau care este în alt mod incompatibil cu scopul acestora. Cu toate acestea, GLOBENCER SRL nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe Site și postat de către utilizatori.

GLOBENCER SRL nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele sau serviciilor afișate pe Site-ul www.globencer.ro.

GLOBENCER SRL nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și condițiilor”.

GLOBENCER SRL nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării Site-ului www.globencer.ro precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe acestea.

ACTUALIZAT LA DATA DE 27 IANUARIE 2022