DEL PIERO

CAFÈ PER UNA GIORNATA PARTICOLARE

Client

Del Piero

Sector

Food & Beverage

Servicii

Naming

Visual Identity

Packaging

An

2021

O explozie de arome și gust

Un brand tânăr, ambițios și neînfricat, dornic să cucerească o piață tânără și plină de viață. Simbolul grifonului ne arată aceste caracteristici, aripile acestuia care tind tot mai sus, cu o dorință de a evolua și de a deveni mai bun.

Construcția identității vizuale

A fost bazată pe combinarea de culori și elemente vizuale, îmbinând zona “young” și elementele ierarhice care reprezintă istoria cafelei italienești. Am ales să transmitem energia și ambiția brandului folosind culori intense, iar fontul serif “Span” alături de simbolul grafic, grifonul, exprimă puterea și curajul brandului.

Elementul principal din identitatea vizuală a brandului Del Piero este grifonul însoțit de cheia ierarhică, simbol regăsit pe toate materialele comerciale ale brandului, începând de la ambalaj până la toate materialele de comunicare și promovare.

Un ambalaj care să iesă în evidență

Del Piero cuprinde o gamă de sortimente de cafea italiană sub formă de capsule compatibile cu aparatele de cafea Nespresso: Classico, Grand Espresso, Intenso și aparatele Dolce Gusto: Puro Arabica, Lungo, Cappuccino și Cortado.

Fiecare aromă este formată din gusturi, arome și senzații diferite. Ambalajele reflectă aceste calități prin culorile intense care așezate în partea de sus a ambalajului și care ajută la diferențierea tipului de aromă.