NAZZURO AQUA

START EXPLORING NEW WAVES

Client

Nazzuro Aqua

Sector

Retail

Servicii

Branding

Visual Identity

Web Strategy

Web Design

An

2021

O apă mai bună, echilibrată.

Nazzuro Aqua este o companie ce oferă soluții premium și personalizate de purificare a apei, cu expertiză în 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Fitness și Residence.

Purified excellence.

Sistemele de purificare, condiționare și păstrare a apei sunt configurate cu maximă atenție și construite cu componente premium provenite de la furnizori de top, pionieri în domeniul tehnologiei. Cu un design modern, purificatoarele și recipientele Nazzuro sunt un statement al tehnologiei și al bunului gust.

Sustenabilitate

Sistemele de purificare a apei Nazzuro își pot găsi locul în orice spațiu: acasă, în restaurante, hoteluri, birouri, companii industriale, în școli sau în spații publice deoarece oferă mereu o apă pură, perfect echilibrată și sănătoasă.

Recipientele reutilizabile de la Nazzuro susțin experiența unei ape mai bune, pură, sustenabilă care să vă bucure și care să vă susțină în misiunea de a reduce volumul de plastic din viața de zi cu zi.

Prezență online

Nazzuro Aqua este un brand prezent pe rețelele sociale prin campanii de comunicare care pun accentul pe puritatea apei Nazzuro și sustenabilitatea soluțiilor de purificare a apei.

Offline

Coerența brandului Nazzuro Aqua este transmisă și prin designul materialelor offline: de la reclame în publicații precum Forbes, la etichete pentru hoteluri și până la ambalajele pentru sistemele profesionale de purificare a apei.

Expertiză în 7 divizii

Nazzuro cuprinde 7 divizii: Home, Family, Horeca, Office, Industrial, Residence și Fitness. Nazzuro oferă consultanță și soluții personalizate pentru o gamă largă de destinații, garantând calitatea și siguranța apei purificate în orice moment și la volumul necesar.