INTERIOO

INSPIRAȚIE PENTRU FIECARE

Client

Interioo

Sector

Retail

Servicii

Naming

Branding

Visual Identity

Web Strategy

Web Design

An

2020

Idei pentru fiecare

Interioo reprezintă noul concept de showroom dedicat amenajărilor interioare, gândit ca un spațiu de întâlnire, descoperire și încântare pentru oricine își dorește un proiect de amenajare personalizat. Cu peste 1000 mp pătrați și o selecție de piese de calitate la prețuri accesibile, Interioo promite să fie alegerea potrivită pentru fiecare.

Povestea din spatele brandului

Interioo a fost conceput ca un model nou de business, model a cărui fundație este construită pe valorile și expertiza care au stat și la baza succesului companiei de distribuție Todoceram. Valorile transferate sunt vizibile ca piloni de dezvoltare, piloni pe care se așază nivelurile de performanță necesare în atingerea poziției de lider în piața magazinelor de retail, specializate, de plăci ceramice, obiecte sanitare și accesorii, din România.

Interioo pentru fiecare

Un spațiu în care clientul poate să găsească soluția potrivită pentru proiectul și bugetul fiecăruia, oferindu-le în același timp o experiență plăcută, relaxată, în care să simtă că au făcut alegerea potrivită pentru ei și proiectul lor de amenajare.  

Un sistem vizual construit pentru comunicare 360

Online

Web Strategy & Web Design

Outdoor

According to the loyalty programme, players are awarded points for activity and completion of certain tasks. mostbet Let’s take a closer look at the betting styles the bookie suggests. pul tikishingiz mumkin Mostbet offers bonuses, including welcome, reload, cash-back, and event-specific rewards. mostbet The company supplies a cash reward to customers who bring in new clients. onlayn kazino uchun